Start Taekwon-Do Giants

Na veel voorbereidend werk gaan we eindelijk starten met de Taekwon-Do Giant lessen voor kinderen met een fysieke beperking. De eerste les is op dinsdag 8 maart van 17.30-18.30 uur in de gymzaal van basisschool de Weijerwereld in Boxmeer. Mocht je nog willen deelnemen aan de gratis kennismakingscursus van 4 lessen geeft je dan snel op door een email te sturen naar taekwondogiants@gmail.com.

Taekwondo Giants

 

Nieuw in Boxmeer – Taekwon-Do Giants

Flyer_Taekwondo_Boxmeer

EHBO cursus

DSC_0004Op maandag 28 mei heeft Mariska haar Kinder EHBO weer opgehaald. Het was een leuke en leerzame cursus onder leiding van Nico Barten. Thema’s die behandeld werden waren onder andere verstikking, schaaf en snijwonden, botbreuken, vergiftigingen en reanimatie van baby’s en kinderen.

 

Demo bij jaarmarkt Boxmeer

Op zondag 27 mei was er een jaarmarkt in Boxmeer ter ere van het 80-jarig bestaan van buurtvereniging het spoor. Ook Tigers4life en Chang-Hun waren deze dag aanwezig om de inwoners van Boxmeer en omstreken kennis te laten maken met Taekwon-do. Aan de demonstraties en workshops deden ook een aantal leden van de Taekwon-Do kids mee. Hieronder vindt u een foto-impressie van deze leuke dag.

Jaarmarkt 2018

Examens!

_mg_2997Op zaterdag 10 december waren er weer examens van Tigers4life. De Tiger groepen deden examen voor het thema ‘omgaan met vreemden’ en de Taekown-Do Kids mochten examen doen voor een nieuwe badge en streep.

De Tigers lieten allemaal zien dat ze goed geoefend hadden en heel goed wisten wat ze moeten doen als ze door een vreemde benaderd worden. En natuurlijk werd iedereen mooi geschminkt en was Timmy de Tiger op bezoek om alle badges uit te reiken!

De Taekwon-Do Kids mochten examen doen voor Master Hans. Na een goede warming up werden de verschillende Taekwon-Do onderdelen getoond. Zowel de Tuls, Stap Sparring, Vrij Sparring en verschillende basistechnieken kwamen aan bod. Het examen werd afgesloten met een spectaculaire breektest, waarbij de kinderen een plankje doormidden mochten trappen.

Sjors Sportief

Ook dit jaar doet Tigers4life weer mee aan Sjors Sportief. Via dit initiatief kunnen alle kinderen uit de gemeente Boxmeer kennis maken met de Tiger en Taekwon-Do kids lessen. We hopen dan ook weer vele kinderen te verwelkomen tijdens de cursussen bestaande uit 2 gratis proeflessen! Wil je je inschrijven voor de Sjors Sportief website? Klik dan op onderstaande afbeelding!

sjors-sportief-trigger-sticker

Uitje Irrland 2016

Afgelopen zaterdag werd het eerste uitje voor de leden van Tigers4life georganiseerd. Zowel de Tigers als de Taekwon-Do Kids mochten een dagje mee naar Irrland. Nabil had afgelopen maanden als onderdeel van zijn opleiding hard gewerkt aan het organiseren van dit uitje. In de ochtend werd gestart met een aantal spelletjes in verschillende groepen. De kinderen leefde zich uit tijdens het touwtrekken en het water dragen. Na de lunch was het tijd de speeltuin te verkennen. Door het goede weer kon er zelfs volop gebruik gemaakt worden van alle water attracties. Na al dat gespeel had iedereen weer honger gekregen en werd de dag afgesloten met een barbecue! Na afloop waren er veel enthousiaste reacties. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer zo’n leuke dag organiseren. Hieronder een kleine foto impressie van de dag. Meer foto’s zijn terug te vinden op Facebook.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
Prev
Next

 

Examens

Examen Tigers4life

Wat een spannende dag! Gisteren waren de examens van de Tigers en Taekwon-Do kids. Om 10 uur werd gestart met het Tiger examen. Na een jungle spel werd het thema noodsituaties behandeld en konden de kinderen aan alle ouders en ander meegekomen geïnteresseerden laten zien wat ze afgelopen maanden hebben geleerd over dit thema. Intussen werden alle kinderen mooi geschminkt en als klap op de vuurpijl kwam ook Timmy de Tiger nog even langs.

Na het Tiger examen waren de Taekwon-Do kids aan de beurt. De zenuwen waren te voelen maar iedereen deed enorm zijn of haar best. Ondanks de spanning een examen afleggen voor Master Hans laat zien dat jullie een enorm doorzettingsvermogen en onoverwinnelijke geest hebben.

Alle geslaagden, van harte gefeliciteerd!

 

Les met hulpverleners

Op zaterdag 27 februari brachten 3 hulpverleners een bezoek aan de Tigers en de Taekwon-Do Kids. De Tigers zijn al enkele maanden bezig met het thema noodsituaties en nu dit thema bijna ten einde is werd het dan toch tijd om de hulpverleners in het echt te ontmoeten. Politieagent Jan, Brandweerman Marco en Ambulance chauffeur Bram waren bereid om tijdens deze les wat over hun beroep te vertellen. Daarnaast mochten de kinderen allerlei vragen stellen aan de hulpverleners. Hieronder een foto-impressie van de les.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
Prev
Next

Carnaval

In verband met carnaval werd bij de tigers en taekwon-do kids verkleed getraind. Het waren leuke lessen, en wat waren jullie mooi verkleed. Hieronder een impressie van de lessen.

slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
Prev
Next