Kiran geeft Taekwon-Do les!

Ik ben Kiran en ik ben 7 jaar. Bij mij op school kun je anderen wat leren over je talent. Op de Talentenmuur heb ik een brief gehangen en konden kinderen van groep 2 t/m 5 zich inschrijven om op een vrijdagmiddag mee te komen doen met een les taekwondo.

Ik heb zelf de hulp van Mariska gevraagd en een gymlokaal geregeld. Samen met mama heb ik opgeschreven wat ik in de les wilde doen en leren. Na het oefenen thuis, was het eindelijk zover. Ik had er veel zin in, maar vond het heel spannend.

Ik ben begonnen met het leren van de taekwondo-groet. Daarna hebben we eerst bananentikkertje gedaan om op te warmen. Na het opwarmen hebben we taekwondo oefeningen gedaan zoals de voorwaartse trap, zijwaartse trap, neerwaartse trap, een stoot, de meshandslag en een blok. Als laatste deden we nog het spinnenspel.

Mariska bedankt voor de hulp.

Groetjes Kiran

 

Comments are closed.