Over ons

Bij Tigers4life wordt lesgegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Alle instructeurs hebben vele jaren Taekwon-Do ervaring, ook op het gebied van lesgeven. Hieronder vind u een korte introductie van onze instructeurs.

Mariska Janssen
Mariska JanssenMijn naam is Mariska Janssen. In het dagelijks leven ben ik bewegingswetenschapper en onderzoeker bij revalidatiegeneeskunde in revalidatiecentrum Klimmendaal en het Radboudumc. Daarnaast ben ik al vele jaren actief lid van de Boxmeerse Taekwon-Do vereniging Chang-Hun en heb onlangs mijn 3e dangraad (zwarte band) behaald. Vijf jaar lang ben ik lid geweest van de Nederlandse Taekwon-Do selectie en heb ik aan vele nationale en internationale toernooien deelgenomen. Hoogtepunt in mijn wedstrijdperiode was het behalen van de Europese titel met het onderdeel tuls (schijngevechten), maar ook het winnen van de open Sloveense, open Ierse, open Duitse en open Belgische kampioenschappen zijn mooie hoogtepunten. Intussen geef ik ook al ruim 15 jaar Taekwon-Do lessen met heel veel plezier. Om de Taekwon-Do lessen ook toegankelijk te maken voor jongere kinderen ben ik begin 2012 gestart met Tigers4life. Als snel waren er twee Tiger groepen voor de kinderen van 3-5 jaar en in 2014 is er de Taekwon-Do Kids groep voor kinderen van 6-8 jaar bijgekomen. Daarnaast heb ik veel zin om in het najaar van 2021 te starten met de Taekwon-Do Giants.

Opleidingen:
Mater bewegingswetenschappen Radboud Universiteit Nijmegent (2011)
PhD Radboud Universiteit Nijmegen (2017)
Rots en Water trainer
3e Dangraad ITF Taekwon-Do
Zelfstandig ITF Taekwon-Do Sportleider (niveau 3)
Instructeur Tigers Life Skill Education (level 1 + 2)
Instructeur ITF Kids Programma
B-Licentie nationaal scheidsrechter (ITF Nederland)
Kinder EHBO

Manon de Rooij

Hallo,
Mijn naam is Manon de Rooij. Ik ben werkzaam als fysiotherapeut binnen Dichterbij, waar ik cliënten met een verstandelijke beperking behandel. Sinds 2005 ben ik lid van Taekwon-Do vereniging Chang-Hun waar ik in 2018 mijn 1e dan heb behaald. Al geruime tijd geef ik training bij de Tigers en de Kids en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik geniet ervan om de kinderen te zien groeien in zowel hun fysieke, cognitieve en sociale ontwikkeling. Tijdens het lesgeven vind ik het belangrijk om ieder kind op zijn eigen niveau te laten sporten en staat het hebben van plezier centraal.
In het najaar start ik samen met Mariska een nieuwe trainingsgroep voor jongeren met een fysieke beperking, waar we in groepsverband werken aan hun mentale en fysieke weerbaarheid.
Hopelijk tot snel bij een van de trainingen!

Opleidingen:
1e dan ITF taekwondo
Instructeur ITF Kids
Sport- en bewegingsleider
Sport- en bewegingscoördinator/bewegingsagoog
Algemeen fysiotherapeut

Gert-Jan Verberkt

20210917_145327Mijn naam is Gert-Jan Verberkt, 23 jaar. Sinds 2010 ben in lid van de Taekwon-do vereniging Chang-hun waar ik tot op heden nog steeds met veel plezier en passie aan het trainen ben. In 2018 heb ik met 1e dan zwarte band en D-Licentie scheidsrechter gehaald. Sindsdien ben ik met veel plezier begonnen met assisteren bij de trainingslessen van Tigers4Life en de Taekwon-do Kids. Het is altijd mijn doel om de kinderen met veel plezier te laten trainen. Momenteel ben ik in het dagelijks leven bezig met de studie HBO Accountancy op de HAN in Nijmegen. Ik hoop u graag een keer te zien bij de training van de Tigers4Life.

Opleidingen
1e dangraad ITF Taekwon-do
D-Licentie nationaal scheidsrechter (ITF Nederland)
Certificaat Tigers LSE instructors course-assistant
MBO niveau 4 Bedrijfsadministrateur Gilde Opleidingen Venray

Fleur van Dijk

Ik ben Fleur van Dijk en ben 16 jaar oud, op dit moment volg ik de opleiding dierverzorging en hierna wil ik graag door voor paraveterinair/dierenartsassistente. Ik ben op dit moment 12,5 jaar lid van Taekwon-Do vereniging Chang-Hun waar ik nog steeds veel leer, deze ervaring geef ik graag door aan de kinderen bij de Tigers en Kids waar ik help tijdens de lessen wat ik superleuk vind!

Zie je snel op een van de trainingen!

Stefan van den Oord

Ik ben Stefan van den Oord en bewijs dat je ook na je veertigste met taekwondo kan beginnen. Ik ben software-ontwikkelaar van beroep, en heb ook wat achtergrond in didactiek. Ik heb eerder ook badminton-training gegeven aan kinderen, en assisteer nu ook bij de Tigers en Taekwon-do Kids. Ik vind het prachtig om de kinderen mentaal en fysiek te zien groeien, en vind het ontzettend leuk om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen!