Over ons

Bij Tigers4life wordt lesgegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Alle instructeurs hebben vele jaren Taekwon-Do ervaring, ook op het gebied van lesgeven. Hieronder vind u een korte introductie van onze instructeurs.

Mariska Janssen
Mariska JanssenMijn naam is Mariska Janssen. In het dagelijks leven ben ik bewegingswetenschapper en onderzoeker bij kinderrevalidatie in het Radboudumc. Daarnaast ben ik al vele jaren actief lid van de Boxmeerse Taekwon-Do vereniging Chang-Hun en heb onlangs mijn 3e dangraad (zwarte band) behaald. Vijf jaar lang ben ik lid geweest van de Nederlandse Taekwon-Do selectie en heb ik aan vele nationale en internationale toernooien deelgenomen. Hoogtepunt in mijn wedstrijdperiode was het behalen van de Europese titel met het onderdeel tuls (schijngevechten), maar ook het winnen van de open Sloveense, open Ierse, open Duitse en open Belgische kampioenschappen zijn mooie hoogtepunten. Intussen geef ik ook al ruim 15 jaar Taekwon-Do lessen met heel veel plezier. Om de Taekwon-Do lessen ook toegankelijk te maken voor jongere kinderen ben ik begin 2012 gestart met Tigers4life. Als snel waren er twee Tiger groepen voor de kinderen van 3-5 jaar en in 2014 is er de Taekwon-Do Kids groep voor kinderen van 6-8 jaar bijgekomen.

Opleidingen:
Mater bewegingswetenschappen Radboud Universiteit Nijmegent (2011)
PhD Radboud Universiteit Nijmegen (2017)
3e Dangraad ITF Taekwon-Do
Zelfstandig ITF Taekwon-Do Sportleider (niveau 3)
Instructeur Tigers Life Skill Education (level 1 + 2)
Instructeur ITF Kids Programma
B-Licentie nationaal scheidsrechter (ITF Nederland)
Kinder EHBO

Manon de Rooij
Mijn naam is Manon de Rooij, ik ben 23 jaar en hoop dit jaar af te studeren als fysiotherapeut.
Sinds 2005 ben ik lid van Taekwon-Do vereniging Chang-hun waar ik in 2018 mijn 1e dan(zwarte band) heb behaald. Ook geef ik al geruime tijd met enorm veel plezier training bij de Tigers en Kids.

Hopelijk tot snel bij een van de trainingen!

Opleidingen:
1e dan ITF Taekwon-Do
Instructeur ITF Kids
Sport- en bewegingleider
Sport- en bewegingscoördinator/ bewegingsagoog