Over ons

IMG-20160305-WA0005Bij Tigers4life wordt lesgegeven door ervaren en gecertificeerde instructeurs. Alle instructeurs hebben vele jaren Taekwon-Do ervaring, ook op het gebied van lesgeven. Hieronder vind u een korte introductie van onze instructeurs.

Mariska Janssen
DSC_0342Mijn naam is Mariska Janssen. Ik heb bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als onderzoeker bij kinderrevalidatie in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen waar ik in 2011 gestart ben met mijn promotietraject.

Daarnaast ben ik al vele jaren actief lid van de Boxmeerse Taekwon-Do vereniging Chang-Hun en heb onlangs mijn 3e dangraad (zwarte band) behaald. Vijf jaar lang ben ik lid geweest van de Nederlandse Taekwon-Do selectie en heb ik aan vele nationale en internationale toernooien deelgenomen. Hoogtepunt in mijn wedstrijdperiode was het behalen van de Europese titel met het onderdeel tuls (schijngevechten), maar ook het winnen van de open Sloveense, open Ierse, open Duitse en open Belgische kampioenschappen zijn mooie hoogtepunten. Intussen geef ik ook al ruim 10 jaar Taekwon-Do lessen met heel veel plezier. Om de Taekwon-Do lessen ook toegankelijk te maken voor jongere kinderen ben ik begin 2012 gestart met Tigers4life. Als snel waren er twee Tiger groepen voor de kinderen van 3-5 jaar en in 2014 is er de Taekwon-Do Kids groep voor kinderen van 6-8 jaar bijgekomen.

Opleidingen:
3e Dangraad ITF Taekwon-Do
Zelfstandig ITF Taekwon-Do Sportleider (niveau 3)
Instructeur Tigers Life Skill Education (level 1 + 2)
Instructeur ITF Kids Programma
B-Licentie nationaal scheidsrechter (ITF Nederland)
Kinder EHBO

Nabil Sabah
DSC_0337Mijn naam is Nabil, ben 18 jaar en kom uit Overloon. Ik doe de opleiding Sport en Beweging aan het ROC in Nijmegen, waar ik de richting Bewegingsagogie volg. Vanaf 2003 tot heden doe ik Taekwon-Do en heb in begin 2016 mijn 2e dan Taekwondo gehaald. Sinds een aantal jaren geef ik trainingen aan de Tiger-, ITF kids- en Taekwondogroepen; en doe dit met veel plezier.

 

 

Opleidingen:
2e Dangraad ITF Taekwon-Do
C-licentie nationaal scheidsrechter (ITF Nederland)
Instructeur ITF Kids Programma
Assistent ITF Taekwon-Do Sportleider (niveau 4)
Fitvak Trainer A
EHSBO

Manon de Rooij
DSC_0340Mijn naam is Manon de Rooij en ik ben 19 jaar oud. Ik heb net mijn diploma als Bewegingsagoog behaald en in september begin ik aan de studie fysiotherapie. Sinds 2005 ben ik lid van Taekwon-Do vereniging Chang-Hun waar ik zelf actief de trainingen volg en daarnaast help bij de lessen van de jeugd. Ook assisteer ik Mariska nu al 3 jaar bij TKD Tigers en ITF Kids wat ik nog steeds hartstikke leuk vindt! Naast mijn studie heb ik een baantje bij Madeleine.

Hopelijk tot snel bij een van de Tiger lessen!

Opleidingen:
1e gup ITF Taekwon-Do
Diploma sport en bewegen
Diploma bewegingsagoog
Instructeur ITF Kids programma
EHBSO